Originaliteitprijs; wat wil je dat we er mee doen?

Leden van de Rabobank kregen vijf stemmen om uit te brengen op de Clubkas Campagne. Iedere stem was € 3,87 waard. Dit jaar heeft Uno-Animo 153 stemmen gekregen en dit betekend dat het mooie bedrag van €592,27 aan ons uitgekeerd zal worden en daarom wil Uno-Animo je bedanken voor je stem.

Kon je geen stemmen uitbrengen omdat je nog geen lid was? Wordt dan snel gratis lid van de Rabobank Peelland Zuid, zodat je in 2018 ook je stem kunt uitbrengen.

Naast het geldbedrag hebben we gestreden voor de originaliteitprijs. Hiervoor hebben 20 leden uit de acrogroep een spectaculaire demonstratie gegeven. Met dank aan deze leden hebben we de prijs gewonnen! Als je het gemist hebt kun je er een filmpje van terug vinden op de Facebook pagina van Uno-Animo.

Met deze originaliteitprijs willen we als vereniging graag iets terug doen voor onze leden en daarom de vraag om leuke ideeën aan te dragen. Van alles is mogelijk, van een lekker traktatie tijdens de les tot een activiteit voor alle leden. Dus heb je een leuk idee, stuur deze dan in naar secretariaat@uno-animo.nl