we gaan op kamp

Kampweekend – Update i.v.m. coronavirus

Het kampweekend van Uno-Animo staat gepland van 11 t/m 13 september. Door het coronavirus en de maatregelen van de Nederlandse en Belgische overheid weten wij nu nog niet of deze door kan gaan. Voor nu gaan wij ervan uit dat wij het kampweekend gewoon door kunnen laten gaan.

Maatregelen

Omdat het kampweekend in België wordt gehouden, houden wij de maatregelen van de Nederlandse en Belgische overheid goed in de gaten. Mocht het kampweekend niet kunnen doorgaan, omdat de Nederlandse en/of Belgische overheid dit niet toestaat, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Inschrijfbrief

Nu de sporthal tijdelijk gesloten is, kunnen de inschrijfbrieven niet bij de leiding worden ingeleverd. Wie nog geen inschrijfbrief heeft, of deze kwijt is, kan de inschrijfbrief van onze website downloaden via https://www.uno-animo.nl/wp-content/uploads/2020/03/Inschrijfbrief-Kamp-2020.pdf. Wel belangrijk is dat je op het kamp 8 jaar of ouder bent!

Inleveren

Het inleveren van de inschrijfbrief kan digitaal worden gedaan door deze in te scannen of te fotograferen en daarna te e-mailen naar het secretariaat via secretariaat@uno-animo.nl. Ook kun je de brief bij het secretariaat in de brievenbus stoppen of via de post ernaartoe sturen. Het adres van ons secretariaat is Laathoeve 17A, 5708 SK in Helmond.

Let wel op bij het inleveren van het inschrijfformulier of alles is ingevuld en het inschrijfformulier ondertekend is.

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op het kamp en gaan er weer alles aan doen om er een topweekend van te maken!!

Voor nu allemaal, sterkte in deze tijd! Blijf gezond en tot in september!

De Kamporganisatie