kamp 2015

Kamp 2015 weer een succes!

We zijn dit jaar naar kampeer boerderij de Kastanjes in Elsendorp geweest. Op vrijdag avond zijn alle kinderen en leiding aangekomen en hebben hun eigen slaap plekje mogen uitkiezen. Na een korte uitleg van alle regels van de kamp locatie zijn we daarna het bos in gegaan. Daar hebben we een spannend geluiden spel gedaan. Iedereen vond het een spannend spel maar niet te eng. Al hoewel er waren een aantal van de oudere dames die een potje konden schreeuwen omdat ze geschrokken waren. Na het bosspel kwamen we terug op de boerderij en daar was een kampvuur klaar gemaakt. We hebben nog lekker wat gedronken en warme marshmallows gegeten en toen naar bed want zaterdag moeten we weer optijd op.

Zaterdag ochtend zijn we begonnen met wat ochtend gymnastiek die door leiding kevin en freek werd gegeven. Toen hebben we lekker een boterham gegeten. Voor de rest van de ochtend stond er een leuk 6 kamp op het programma en hebben we ook nog buik geschoven!

Smiddags zijn we in de bossen levend stratego gaan spelen het heeft toen een beetje geregend maar dat kon de pret niet drukken. Toen we terug kwamen uit het bos stond er wel iets heel lekkers klaar. Een bbq met heel veel lekker vlees! In de avond hebben we nog kolonisten van catan gespeeld en daarna nog een gezellige klets/spelletjes avond voor de jongste. De ouderen kinderen zijn die avond nog in de bossen gedropt maar weer allemaal (vermoeid) thuis gekomen.

Zondag hebben we nog een leuk 4 kamp gehad met een springkussen!! Daarna hebben we onze spulletjes moeten in pakken want het was al weer tijd om naar huis te gaan.

Graag wil de kamp organisatie alle kinderen en leiding bedanken voor het leuke en gezellige kamp weekend!!
Tot de volgende keer !!!

[flickr_set id=”72157659531970912″]