Grote Clubactie

Dit jaar doen we als vereniging voor het eerst mee aan de Grote Clubactie. Op zaterdag 18 september 2021 start de Grote Clubactie. Door deel te nemen aan de Grote Clubactie willen we geld inzamelen voor nieuwe materialen en voor jubileumactiviteiten voor ons aanstaande 100-jarig jubileum in 2024!

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van €100.000,-!

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Elk kind krijgt 1 boekje via de trainster/trainer en kan bij een vol boekje eventueel een nieuw boekje vragen. Met het verkoopboekje kun je op twee manieren lootjes verkopen: via eenmalige machtiging of via de QR-code (voorkeur). Bij het boekje ontvang je een begeleidende brief met meer informatie over de verkoopmogelijkheden. 

Hoe meer loten je verkoopt, hoe meer leuke cadeautjes je van ons ontvangt! Zo ontvang je een leuk cadeautje bij 5, 10 en 20 verkochte lootjes. Heb je 20 of meer lootjes verkocht, dan krijg je dus 3 cadeautjes! Heb jij de meeste lootjes verkocht van onze vereniging? Dan win je ook nog een leuke cadeaubon!

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Steun direct Uno-Animo: https://lot.clubactie.nl/lot/uno-animo/446364