Even voorstellen

Even voorstellen:

Hallo allemaal,

Sinds 4 april (jaarvergadering) ben ik toegetreden tot het bestuur van Uno-Animo. Hier ben ik erg blij mee en ik hoop het bestuur te komen versterken. Voor degene die dit gemist heeft, hierbij een kort voorstelrondje:

Mijn naam is Ivo, 30 jaar, getrouwd met Hilde en trotse vader van zoontje Jurre (8 maanden). Sinds 6 jaar woon ik samen met Hilde in het mooie en gezellige Mierlo. Mijn hobby’s zijn o.a. zaalvoetbal bij Uno-Animo, met een team van collega’s werken aan zelfstandige voetbal-robots en uiteraard leuke dingen doen samen met vrienden en familie.

Ivo Matthijssen
Ivo Matthijssen

Ondanks dat ik nog niet heel bekend ben met Uno-Animo hoop ik een frisse blik te kunnen bieden in het bestuur en binnen de vereniging. Voor mij zal de eerste periode vooral in het teken staan van het leren kennen van de vereniging en elkaar. Wie weet vraag ik je dus wel het hemd van het lijf, maar schroom niet om mij ook alles te vragen wat je wilt weten!

Dit jaar is een speciaal jaar voor Uno-Animo: het 95-jarige jubileum! Samen met het bestuur wil ik er een mooi jaar van gaan maken. We zien elkaar vast tijdens een van de vele extra jubileum-activiteiten, ik heb er nu al zin in!

Tot snel bij Uno-Animo,

Ivo Matthijssen