De pen: Paul Font Freide

Sebastiaan bedankt voor het het geven van de Pen.

Sinds het mogelijk was om lid te zijn van Uno-Animo ben ik lid. In mijn tijd was dat met een leeftijd van 3,5 jaar. Dit betekend dat ik al 29 jaar lid ben van Uno-Animo. Snelle rekenaars zullen al snel hebben uitgerekend dat ik 32 jaar oud ben.

Na mijn vele jaren als lid ben ik vanaf een jaar of 16 begonnen als assistent bij de lessen van Arno, de jongens uren. Tegenwoordig ben ik actief bij activiteiten en verzorg ik de nieuwsbrief/website/facebook en twitter, heel af en toe val ik nog in als de huidige leiding verhinderd is.

Naast mijn vrijwilligers werk bij Uno-Animo ben ik getrouwd met Marion en heb ik 2 kinderen (Lisa en Daan) welke allebei ook bij Uno-Animo sporten. Ik ben werkzaam in de IT bij Achmea – Interpolis als software Architect.

Velen van jullie zullen mij al ooit gezien hebben in de zomer vakantie want dan ben ik al jaren druk bezig met het organiseren van de Jeugd Vakantie Week (jvwmierlo.nl). Waar in April weer de inschrijven voor zijn. Sinds afgelopen jaar ben ik actief voor het CDA waar ik  op 21 maart me verkiesbaar stel om de gemeenteraad in te gaan. Mijn quote: “Een bruisend verenigingsleven verdient ondersteuning. Zowel financieel als een eenvoudige vergunning aanvraag.” Je kan me vinden op plek 10 van lijst 2.

Naast mijn werk en vrijwilligers werk heb ik ook een paar hobby’s. Zo ga ik heel graag op donderdag avond bij Uno-Animo zaalvoetballen en kun je me bij de thuiswedstrijden van PSV vinden in het stadion. Ook speel ik graag met mijn kinderen en kijk ik een Netflix serie met mijn vrouw.

Ik geef de pen door aan Tim Haeve.