de Grote Clubactie

De afgelopen maanden heeft Uno-Animo als vereniging voor de allereerste keer meegedaan met de Grote Clubactie. De jeugdleden ontvingen allemaal een verkoopboekje en konden loten verkopen via een unieke QR-code of via eenmalige machtiging.

Veel jeugdleden hebben zich ingezet voor onze vereniging. In totaal zijn er maarliefst 1267 loten verkocht. Hiermee hebben we voor Uno-Animo ongeveer €2900 opgehaald! Dit bedrag zal besteed worden aan het vervangen en vernieuwen van materialen en voor het 100-jarige jubilieum van Uno-Animo in 2024.

Met het verkopen van de loten hebben de jeugdleden ook cadeautjes verdiend. Deze worden in januari besteld en zullen zo spoedig mogelijk als we weer kunnen sporten aan alle verkopers uitgedeeld worden. De drie beste verkopers zijn: Floris Tielen (60 loten), Pim van den Boogaard (57 loten) en Vienne Iding (51 loten). Deze drie verkopers worden nog extra in het zonnetje gezet.

Wij willen alle verkopers hartelijk bedanken voor hun inzet! De trekking van de loterij is inmiddels geweest. Lotenkopers kunnen het lotnummer op de website van de Grote Clubactie invullen en zien direct of ze iets gewonnen hebben. Wij feliciteren alle prijswinnaars.