pexels-photo-4031867.jpeg

CORONA UPDATE 26NOV’21 – TIJDELIJK GEEN LESSEN NA 17:00 UUR

In de persconferentie van vrijdag 26 november ’21 heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Deze houden in dat vanaf zondag 28 november de amateursport na 17.00 uur gesloten moet blijven. Dit voor ten minste 3 weken.

De maatregelen gelden naast de eerder ingestelde regels als de verplichte controle op het corona toegangsbewijs (QR-code) bij sporters vanaf 18 jaar en het niet toelaten van bezoekers tijdens sportwedstrijden en -activiteiten (zie ons corona protocol)

Deze avondlockdown betekent voor ons dat er helaas veel lessen tijdelijk zullen uitvallen. Start jouw les pas na 16:00 uur, dan zal deze les uitvallen. Na 16:00 uur is het namelijk niet meer mogelijk een volwaardige les van een uur te geven. Verder dient om 17:00 uur de hal/zaal opgeruimd te zijn en kan er niet meer gedoucht worden.

Samen met de leiding wordt wel gekeken of er alternatieve lesdagen/tijden gevonden kunnen worden om sommige lessen toch door te kunnen laten gaan. Of door bijvoorbeeld het samenvoegen van meerdere groepen naar een eerder tijdstip. De betreffende groepen krijgen hierover bericht via de leiding.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij de leiding of u kunt contact opnemen met het bestuur (secretariaat@uno-animo.nl).

Met vriendelijke groet,

Bestuur Uno-Animo