Bingokaarten (niet leden)

We hebben een speciale Bingo-speurtocht uitgezet zodat iedereen, van jong tot oud, tijdens de carnavalsvakantie lekker naar buiten kan! Van zaterdag 13 februari t/m zondag 21 februari hangen er verschillende opdrachtkaarten op ramen verspreid door Mierlo. Elke opdracht hangt 2x in Mierlo, dus je hebt 2x kans om de opdracht te vinden.

Op verzoek van de gemeente willen we laten weten dat de speurtocht bingo onder deze voorwaarden plaats dient te vinden:

De activiteit die wij organiseren mag enkel een jeugdactiviteit (<18jaar) zijn. 
Per groep mogen er max. 2 volwassenen mee lopen. Iedereen dient 1.5m afstand te houden. 
Uitzonderingen zijn leden uit hetzelfde huishouden en kinderen <13jaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op de website www.uno-animo.nl vind je een bingokaart met de getallen 1 t/m 24. Print deze uit en ga met je bingokaart gezellig met je broer, zus, papa, mama, vriendje of vriendinnetje op pad! Neem een rugzak mee met: 2 flesjes water, een ballon, balletje, springtouw en iets lekkers voor onderweg.

Elke opdrachtkaart is gelinkt aan een getal van de Bingokaart. Voer de opdracht uit, maak er een foto of filmpje van en streep hem af op de bingokaart.

Ben jij zo’n goede, enthousiaste en sportieve speurneus dat je alle opdrachtkaarten hebt gevonden en ook nog eens hebt uitgevoerd?  Dan heb je een volle Bingokaart! Stuur als bewijs een Word-document met je naam en foto’s van alle opdrachten door naar speurtocht@uno-animo.nl. Degene die als eerste een volle kaart kan overhandigen krijgt een leuke prijs!

Ben je LID van Uno-Animo? Dan gelden er iets andere regels:

  • Je mag gebruik maken van de foto Bingokaart die je via de mail hebt ontvangen
  • Bij twee rijtjes vol heb je ook BINGO. Laat dan je foto-bingokaart zien bij groenteboer van der Leest voor een lekkere verrassing
  • Heb je een volle bingokaart? Vermeld dan op het Word document ook in welke groep je zit. Want van iedere groep ontvangt degene die als eerste bingo heeft een prijs.

Op onze facebookpagina zullen we regelmatig tips geven van de locaties waar de opdrachten te vinden zijn. Daarnaast zijn wij natuurlijk benieuwd naar jullie sportieve acties dus deel je foto’s op Social Media en tag Uno-Animo!

Wij wensen jullie veel plezier en zijn benieuwd naar de foto’s en filmpjes!

Groetjes,
Bestuur en leiding van Uno-Animo