Benefiet Sportquiz

Lieve leden, familie en vrienden van Uno-Animo,

We zitten op dit moment in een heftige en bizarre tijd. Het coronavirus heeft niet alleen ons leven thuis, maar ook dat van veel verenigingen op z’n kop gezet. Sportvelden, -scholen en -hallen staan leeg. Buiten het feit dat wij jullie als vereniging enorm missen, zal dit helaas net als bij veel andere verenigingen ook een impact gaan hebben op het financiële plaatje.

Om de verenigingen hierbij te helpen hebben de buurtsportcoaches van LEEF! Geldrop-Mierlo iets enorm leuks bedacht, namelijk een Benefiet Sportquiz!

Op zaterdag 11 April om 20.00 uur zal deze plaatsvinden. Je kunt je met een team inschrijven en daarbij zelf bepalen welke lokale sportvereniging je wil steunen d.m.v. een persoonlijke bijdrage. Bij het inschrijven kun je ook Uno-Animo selecteren voor een donatie, er zal dan een betaalverzoek gestuurd worden en het geld zal dan zonder omwegen direct naar onze vereniging gaan. Je mag zelf bepalen hoeveel je wilt doneren.

Wat kun je doen om ons te helpen:

Teams kunnen zich vanaf dinsdag 7 april inschrijven via de website van Leef! Geldrop-Mierlo. Via een livestream krijgen zij verschillende vragen met betrekking tot sport. Als team zit je niet bij elkaar, maar houd je live contact via een groeps-app, skype, Microsoft Teams, etc. Aan het eind van de quiz stuur je de antwoorden door via een antwoordformulier. Na een dag zal de eindstand bekend gemaakt worden en zullen we weten wie de Sport Quizmasters 2020 van Geldrop-Mierlo zijn!

Wij hopen dat jullie mee willen doen met deze sportquiz, ons hiermee in deze tijd willen steunen en daarnaast natuurlijk een leuke avond hebben!

Heel veel succes en plezier! Zorg goed voor elkaar en hopelijk zien we jullie allemaal in goede gezondheid snel weer terug!

Voor meer informatie kijk op https://www.leefgeldrop-mierlo.nl/LeefModule/Details/13914

Met sportieve groet,
Bestuur Uno-Animo