showmiddag

8 november showmiddag mysterie

Beste leden,

Zoals jullie al weten is zaterdag 8 november de showmiddag. Dit is ter gelegenheid van het 90-jarig jubileumjaar van onze vereniging. Tijdens de show doet elk lid mee, iedere groep laat allerlei mooie, gave optredens zien. Door middel van licht en geluid wordt dit een spetterende show.

Het thema is Mysterie!

Voordat de showmiddag echt kan beginnen is er een generale repetitie.

Alle oudere leden worden verwacht van 9.00-11.00 uur om te oefenen, dit geldt voor de recreatie groepen op donderdag, de wedstrijdgroep turnen, de wedstrijdgroep acro en voor de jongens van woensdagavond 19.30-20.30 uur (als er andere leden verwacht worden zal de leiding je hiervan op de hoogte brengen).

Na het oefenen gaat ieder lid naar huis om te eten.

Alle leden (behalve de leden van de ouder-kindgroep) worden om 12.30 uur verwacht om om te kleden en te schminken. De ouder-kind groep wordt om 15.30 uur verwacht.

De showmiddag zal starten om 13.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur.

!!Oproep!!
We zijn nog dringend op zoek naar personen die tijdens de showmiddag willen filmen en/of fotograferen zodat we hier een dvd van kunnen maken.En we zoeken iemand die vrijdag 7 november met een grote aanhanger of bus vloerdelen kan ophalen samen met iemand van de leiding.Als je kan helpen of iemand weet die kan helpen vul dan onderstaande formulier in of geef het aan bij een van de leiding.